Lainattavat liinat

Hoppediz Paris, punainen puuvillainen kudottu liina, 4,6 m pitkä. Liina on loistava selkäsidontoihin ja taaperon kantamiseen, mutta se soveltuu hyvin myös pienemmän vauvan kanssa käytettäväksi. Liinan pituus riittää useisiin sidontoihin. 20 € panttimaksu.
 Wompat-kantoreppu. Standardikoko, eli sopiva n. 4-6 -kuisesta alkaen. Wompatia voi käyttää 20 kg saakka. Reppu on erittäin mukava ja helppokäyttöinen. Wompatilla voi kantaa edessä, takana tai lonkalla. Lahjoittaja Liinalapsi. Panttimaksu 20 €.

Didymos natur villaindio, kermaisen vaalea kudottu kantoliina, koko 6 (4,7 m). Kantoliina on 30 % villasekoitetta, joten se on ihanan lämmin, mutta ei tukalan kuuma. Liina soveltuu sekä pienten vauvojen että taaperoiden kantamiseen edessä suukotteluetäisyydellä, selässä tai lonkalla. Liina ei kuitenkaan ole parhaimmillaan painavien taaperoiden kantamisessa. 20 € panttimaksu.


Neliöliina, vauvakoko. Neliöliina koostuu paneelista, olkahihnoista ja vyötäröhihnoista. Tämä neliö on harrastelijaompelijan tekemä ja todella kaunis sekä hyvä kantaa. Neliöliina on usein aloittelijalle helpompi käyttää kuin pitkä liina ja sillä sitominen onnistuu myös liukkaiden ulkovaatteiden kanssa. Neliöliinassa kantoasento on ergonominen ja kantaa voi edessä, selässä tai lonkalla.Neliöliina soveltuu kaikenkokoisille kannettaville, mutta se on parhaimmillaan n. 4-12 -kuisella lapsella. Ei panttimaksua.Tuli kantoreppu. Ergonominen kantoreppu, joka soveltuu 7-20 kg painoisille lapsille. Tulilla voi kantaa sekä edessä että takana. Repussa on irrotettava unituki ja se on todella mukava kantajalle. Lahjoittaja Ipanainen. 20 € panttimaksu.