torstai 14. huhtikuuta 2011

Projekti edistyy!

Hieman hassulta tuntuu päivittää tätä blogia, kun en ole tätä missään jakanut eikä lukijoitakaan ole varmaan vielä yhtäkään. Teen sen silti siltä varalta, että joku on eksynyt tätä lukemaan ja kiinnostunut. Osasyy voi olla sekin, että tätä on hauska päivitellä. :D 

Lainaamolle ovat ihanat ihmiset jo luvanneet joitakin lahjoituksia ja omasta liinavarastostani irrotan myös muutaman välineen lainattavaksi. Ensi viikolla saan varmasti jo pari välinettä tänne perille. Arvelen, että muutaman viikon päästä voin avata lainaamon. Olen innoissani! Fb-sivu pitänee myös lainaamolle avata, mutta en halua tehdä sitä ennen aikojaan. Olisi kurjaa vastata mahdollisiin kyselyihin, että ei ole vielä lainattavaa.

Mutta jos joku eksyy tätä lukemaan ja haluaa pikimmiten saada oman ihanan lapsensa lähelleen helposti ergonomisen ja miellyttävän kantovälineen avulla, voi sähköpostia lähettää tuossa oikealla näkyvään osoitteeseen. Voin jo nyt lainata kudottua pitkää kantoliinaa, kantoreppua tai neliöliinaa tarvitsevalle. Opastan tietysti myös käytössä. Niin ja samaan osoitteeseen saa olla yhteydessä, jos haluaa lahjoittaa kantovälineen lainaamokäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti